Sałatka Jima z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 34g białka, oraz 64G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, ogórków, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.