Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki jicama w stylu tajskim. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz Serrano chiles, sok z limonki, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Sałatka Jicama & Red Onion, Jicaman i sałatka z Pomelo z pikantnym sosem tajskim (Wegańskie), oraz Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż jicamę i marchewkę na czystym, suchym ręczniku do naczyń z nitkami idącymi w tym samym kierunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Jicama
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Zwiń i naciśnij ręcznik (aby wycisnąć jak najwięcej płynu, bez łamania nici).