Sałatka jarzynowa z cytryną i limonką
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Cytrynowo-limonkowa sałatka warzywna może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki nadziewane pimento, marchew, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Sałatka Cytrynowo-Limonkowa, 10-sałatka jarzynowa z winegretem cytrynowym, oraz Posiekana sałatka jarzynowa z sosem cytrynowo-czosnkowym.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mieszankę żelatyny cytrynowej, mieszankę żelatyny wapiennej i wrzącą wodę, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać ocet jabłkowy, przykryć i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, aby zagęścić.
Gdy żelatyna jest gruby, ale nie Zestaw, mieszać w seler, oliwki, i marchew tak są równomiernie rozproszone w całym.
Wlać do formy 1 quart i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 3 godziny. Aby służyć, unmold na talerzu.