Sałatka z dzikim ryżem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 54 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ryż, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka Jabłkowa Z Dzikim Ryżem, Sałatka Z Dzikiego Ryżu Migdałowo-Jabłkowego, oraz Jabłko Dziki Ryż Śniadanie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj wodę i ryż. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45-60 minut lub aż ryż będzie miękki. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W razie potrzeby odcedzić.
3
W dużej misce, połączyć ryż, jabłka, seler, brązowy cukier i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sok Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę