Sałatka Haricots Verts z kremem truflowym
Sałatka Haricots Verts z kremem truflowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z przegrzebka z fasolką i olejem truflowym, Sałatka Haricots Verts, oraz Łosoś zapiekany z sałatką z fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: bezpieczne naczynie mikrofalowe
Włożyć haricots verts do kuchenki mikrofalowej i skropić wodą. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 3 do 4 minut i schłodzić haricots verts w lodówce przez 10 do 15 minut. W małej misce połącz śmietanę, śmietanę, olej truflowy, sól i sok z cytryny i dokładnie wymieszaj.
Do śmietany dodać schłodzone fasolki i wymieszać.