Sałatka Grecka-Nadziewane Pitas

Sałatka Grecka-Nadziewane Pitas
Przepis Sałatka grecka-Nadziewane Pitas jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ogórek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Greckie Nadziewane Pitas, Pieczone W Piekarniku Greckie Nadziewane Pitas, oraz Sałatka Grecka Pitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce; wrzucić do połączenia. Każdą pół pita wyłożyć liściem sałaty. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki pomidorowej do każdej połowy pita, i posypać 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn