Sałatka Formowana Żurawinowo-Pomarańczowa
Sałatka formowana z żurawiny/pomarańczy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 43 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, pomarańczowe sekcje, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Żurawinowo-Pomarańczowa, Sałatka Żurawinowa Formowana, oraz Formowana Sałatka Z Orzechów Żurawinowych podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszać w sosie żurawinowym, cynamonie i goździkach. Schłodzić aż do częściowego zastygnięcia.
Dodaj pomarańczowe sekcje.
Wlać do naoliwionej formy 6-filiżanki. Schłodzić do Ustawienia, około 3 godzin. Unmold; podawać na talerzu wyłożonym sałatą w razie potrzeby.