Sałatka Farro z pomidorami i ziołami
Sałatka Farro z pomidorami i ziołami to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści pietruszki, pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Farro z pomidorami i ziołami, Sałatka Farro z pomidorami i ziołami, oraz Sałatka Farro z pomidorami i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wodę i farro w średnim rondlu.
Dodać 2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż Farro jest miękka, o 30 protokół.
Dobrze odcedzić, a następnie przenieść do dużej miski do ostygnięcia.
Dodaj pomidory, cebulę, szczypiorek i pietruszkę do farro i wrzuć do połączenia.
W średniej misce wymieszać czosnek, ocet, sól, pieprz i oliwę z oliwek.
Dodaj vinaigrette do sałatki i wrzucić do herbu.
Sałatkę można schłodzić na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.