Sałatka Farro z cytrusowym winegretem to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka szalotki, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zimowa sałatka z cytrusów i awokado z Farro i orzechami laskowymi, Sałatka z buraków, Farro i rukoli z winegretem figowym, oraz Farro i sałatka pomidorowa z sosem rybnym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu dodaj farro, 2 łyżeczki soli i wodę (lub zapas, jeśli używasz). Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż farro jest miękka, 35 do 45 protokół. Sprawdź kilka razy podczas gotowania, chcesz to być al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia, spuścić nadmiar wody i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Podczas gdy ziarna są na wolnym ogniu zrobić opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
4
Wymieszać skórkę z pomarańczy i sok, szalotki, biały ocet balsamiczny i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ocet Balsamiczny
Skórka Pomarańczowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6
Tuż przed podaniem, w dużej misce, wrzucić farro z 3 łyżki sosu i przenieść do dużej misce. W tej samej dużej misce, połączyć warzywa sałatkowe z migdałami, śliwki, wiśnie, i cebula i delikatnie wrzucić z 3 łyżki pozostałych dressing, dodając więcej dressing w razie potrzeby. Talerz mieszanki zieleni na górze faro i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny