Sałatka Far Out Farro

Sałatka Far Out Farro
Sałatka Far Out Farro jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 415 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, pomarańczę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze, Grzyby Farro i borowiki (farro Con Funghi), oraz Zuppa di Farro (włoska zupa Farro).

Instrukcje

1
Umieścić farro w dużej misce i przykryć zimną wodą. Moczyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Następnie włóż farro do dużego garnka i przykryj bulionem z kurczaka i 4 szklankami zimnej wody. Ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować odkryte, aż Farro jest miękka, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
FarroFarro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedzić farro i wymieszać z oliwą z oliwek i octem z czerwonego wina. Doprawić solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
FarroFarro
4
W dużej misce wrzucić farro wraz z rukolą, pomidorami, jabłkami, ogórkiem i pomarańczą. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn