Sałatka Escarole I Sunchoke Z Zakonserwowaną Cytryną I Wędzoną Alm

Sałatka Escarole I Sunchoke Z Zakonserwowaną Cytryną I Wędzoną Alm
Sałatka Escarole i Sunchoke z Zakonserwowaną cytryną i wędzoną Alm to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1348 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 9,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane chipsy hickory, pieprz, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka jabłkowo-słonecznikowa z wędzonym pstrągiem i winegretem z cydru, Grillowany Cały Lucjan Z Eskarole I Konserwowanymi Cytrynami, oraz Poważnie Skandynawskie: Wędzony Łosoś Z Paté Z Palmy Kokosowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn