Sałatka Czerwona
Czerwona sałatka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 185 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz buraki, musztardę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą i dodaj buraki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez około 30 minut.
Dodaj ziemniaki do wody i gotuj przez kolejne 30 minut.
Dodaj marchew i kontynuuj gotowanie, aż wszystko będzie miękkie, około 15 minut.
Odcedzić i pozostawić warzywa do ostygnięcia, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Warzywa pokroić w kostkę i umieścić w misce. Wymieszać z majonezem i musztardą, aż wszystko będzie dobrze pokryte.