Sałatka Chayote
Sałatka Chayote może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, paprykę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Chayote, Sałatka Chayote, oraz Sałatka Chayote W Stylu Nopalitos.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić około 1 1/2 kwarty wody do wrzenia. Obrać chayotes i pokroić w 1/2 cala kostki (miękkie nasiona są jadalne).
Dodać chayotes do wody, i gotować na wolnym ogniu do miękkości po przekłuciu, o 10 protokół.
Drenaż. Zanurzyć w zimnej wodzie, aż ostygnie; ponownie spuścić.
Tymczasem łodyga i nasiona chili i papryka. Chili drobno posiekać.
Paprykę pokroić w kwadraty 1/4 cala.
Ser pokroić w 1/4-na 1-calowe patyczki. Awokado obrać ze skórki i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Połącz składniki w szerokiej misce.
W małej misce, wymieszać ocet, olej, i kolendry.
Dodaj mieszaninę octu, chayotes, i cebuli do warzyw w szerokiej misce.
Dodać sól i pieprz do smaku.