Sałatka Cezar z grzankami Tofu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać oświecony Sałatka Cezara z grzankami tofu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 1,28 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oregano, mąkę kukurydzianą, sałatę rzymską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Cezar z chrupiącymi grzankami z tofu, Caesar Wrap Z Grzankami Tofu I Brokułami, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę kukurydzianą i oregano; dobrze wymieszać.
Połączyć tofu i tamari w misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać mieszankę mąki kukurydzianej nad tofu; wrzucić delikatnie do herbu.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj tofu; gotować 3 protokół lub do lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Usuń tofu z patelni; odstawić.
Mżawka 3/4 szklanki Cezar Dressing na sałacie; wrzucić dobrze. Łyżka 2 filiżanki sałatki do każdej z 5 misek; top każdy z 1/2 Puchar grzanki tofu.
Uwaga: pozostały opatrunek Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez 1 tydzień.
Podawać z warzywami sałatkowymi.