Sałatka Cezar Z Boczkiem
Przepis Sałatka Cezar bekon może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ta przystawka ma 311 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, musztarda dijon, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Cezar Z Boczkiem, Sałatka Cezar z kurczakiem i boczkiem, oraz Sałatka Makaronowa Boczek Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, 7 do 8 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. (Boczek można ugotować, schłodzić i przykryć 6 godzin wcześniej.)
W blenderze wymieszaj anchois, czosnek, sok z cytryny, ocet winny czerwony, musztardę i sos Worcestershire.
Dodać oliwę z oliwek i zmiksować na gładką masę. (Opatrunek można przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Sałatę i boczek połączyć w dużej misce, skropić sosem i wrzucić do herbu.
Dodać ser i ponownie wrzucić.
Podawać natychmiast, posypane grzankami w razie potrzeby.