Sałatka Cezar Z Boczkiem

Sałatka Cezar Z Boczkiem
Przepis Sałatka Cezar bekon może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ta przystawka ma 311 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, musztarda dijon, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Cezar Z Boczkiem, Sałatka Cezar z kurczakiem i boczkiem, oraz Sałatka Makaronowa Boczek Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, 7 do 8 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. (Boczek można ugotować, schłodzić i przykryć 6 godzin wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W blenderze wymieszaj anchois, czosnek, sok z cytryny, ocet winny czerwony, musztardę i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać oliwę z oliwek i zmiksować na gładką masę. (Opatrunek można przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4
Sałatę i boczek połączyć w dużej misce, skropić sosem i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać ser i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Podawać natychmiast, posypane grzankami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn