Sałatka Cezar
Sałatka Cezara może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zrobić dressing: rozmaz pasty czosnkowej na wewnętrznej stronie salaterki.
Umieść anchois, żółtka, musztardę, sok z cytryny i wodę w blenderze i przetwarzaj przez 30 sekund, aż mieszanina będzie gładka. Po uruchomieniu blendera powoli wlewaj oliwę do dressingu, aby uzyskać emulgację. Wymieszać z parmezanem, szczyptą soli i kilkoma mielonymi pieprzem; odstawić. (Opatrunek przechowywać w lodówce, jeśli nie będzie go używać od razu.)
Złóż sałatkę: przełóż sałatę do dużej miski.
Dodaj wystarczająco dużo dressing płaszcz sałatkę do własnych upodobań.
Dodać kilka dodatkowych parmezanu i wrzucić sałatkę dobrze.