Sałatka Cezar
Sałatka Cezar jest pescatarian przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 691 kalorii, 29g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek crostini, ocet winny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sałatę umyć pod zimną bieżącą wodą. Trzon przyciąć, i oddzielne łodygi do liści; odrzucić zwiędłe lub przebarwione części. Wstrząśnij liśćmi, aby usunąć wilgoć.
Włożyć sałatę do dużej plastikowej torebki; schłodzić co najmniej 2 godziny.
Oliwę z oliwek i kolejne pięć składników połączyć w słoiku. Przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć. Odstawić.
Wyciąć grube żeberka z dużych liści sałaty i wyrzucić. Rozedrzyj liście na kawałki i umieść w dużej misce sałatkowej.
SOS zalać sałatą; delikatnie wrzucić.Wycisnąć sok z połówek cytryny na sałatkę; ogolić ser na sałatkę. Top z czosnkiem Crostini i anchois.