Sałatka Catalina Taco

Sałatka Catalina Taco
Sałatka Catalina taco jest bezglutenowy danie główne. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 18g białka, oraz 31g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,56 USD za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, cebulę, sos sałatkowy catalina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka CATALINA taco, Sałatka taco z sosem Catalina {30 minut }, oraz Sałatka z makaronem taco z kurczakiem z sosem Catalina podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj ser, fasolę, pomidory, cebulę, Romaine i chipsy kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Skropić opatrunkiem; delikatnie wrzucić do płaszcza.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i musującym różowym. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. Możesz spróbować Juve Y Camps Pinot Noir Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Ta cava uwodzi jasną wiśniową czerwienią i pięknym musem. Odzwierciedla charakter odmiany, z nutami wiśni i truskawek otoczonymi miodem, chlebem tostowym i słabą kwiecistością. Jest intensywny, świeży i żywiołowy w ustach, z bogatym, aromatycznym wykończeniem. Dobrze komponuje się z makaronem, wędlinami, japońskim jedzeniem i wypiekami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn