Sałatka Caesar Z Całych Liści

Sałatka Caesar Z Całych Liści
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki Caesar z całego liścia. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz dressing, musztarda dijon, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z czerwonych liści z grillowanymi grzankami z parmezanem, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.

Instrukcje

1
Umieścić żółtko jaja, musztarda, anchois, czosnek, ocet, sok z cytryny, i odrobina sosu Worcestershire w blenderze. Zmiksować do puree. Przy włączonym silniku dolewaj oliwę powolnym, stałym strumieniem, aż do całkowitego włączenia. Jeśli opatrunek przestanie się poruszać w blenderze, zatrzymaj maszynę, dodaj ciepłą wodę, a następnie kontynuuj, aż cały olej zostanie dodany. Aby zakończyć, dodać ser i zmiksować na niskiej prędkości do włączenia. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Na grzanki: w dużej patelni na średnim ogniu, stopić masło, aż zacznie się spieniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać posiekany czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać kromki chleba i wymieszać do herbu. Wrzucić chleb od czasu do czasu tak, że obie strony dostać tosty. Gdy chleb jest złoty brąz, dodać parmezan i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
1
Włożyć całe liście do miski roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj wystarczająco dużo opatrunku, aby pokryć liście i dobrze wrzucić.
3
Dodaj grzanki i wrzucić ponownie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
4
Posypać parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn