Sałatka Bulgur z morelami, Radicchio, ziołami i orzechami włoskimi
Sałatka Bulgur z morelami, Radicchio, ziół i orzechów włoskich może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 243 mówiłoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać morele, pieprz, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Bulgurowo-Winogronowa Z Orzechami Włoskimi I Porzeczkami, Sałatka Radicchio Z Orzechami Włoskimi I Granatami, oraz Sałatka Radicchio I Fasolka Vert Z Kandyzowanymi Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić czajnik wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Bulgur umieścić w średniej misce z solą, a następnie zalać 1-1 / 4 szklanki wrzącej wody. Przykryć miskę szczelnie folią i odstawić, aż cała woda zostanie wchłonięta, 25 do 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ugotowane bulgur połączyć ze wszystkimi pozostałymi składnikami i dobrze wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.