Sałatka Bulgur z Edamame i pomidorkami koktajlowymi
Need a przystawka wegańska? Sałatka Bulgur z Edamame i pomidorkami koktajlowymi może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, koperek, edamame i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Sałatka Bulgur z Edamame i pomidorkami koktajlowymi, Sałatka Bulgur z Edamame i kumkwatem, oraz Pomidory faszerowane bulgurem i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz bulgur i 1 szklankę wrzącej wody w dużej misce. Przykryć i odstawić na 1 godzinę lub aż bulgur będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Edamame gotować we wrzącej wodzie 3 minut lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Drenaż.
4
Dodaj edamame, pomidory i pozostałe składniki do bulgur; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Bulgur
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.