Sałatka azjatycka z migdałami i dzieckiem Bok Choy
Migdał i dziecko Bok Choy Asian sałatka jest a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis zawiera 4 porcje z 157 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka grzanek, baby bok choy, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Azjatycki wołowiny z Baby Bok Choy, Azjatycki wołowiny z Baby Bok Choy, oraz Azjatycki wołowiny z Baby Bok Choy.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj olej, ocet, sos sojowy, mirin i sezam, a następnie odstaw na bok. W dużej misce wymieszaj Rzym, bok choy, marchewkę, migdały i grzanki.
Sałatkę polać dressingiem, wrzucić do obtoczenia i od razu podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Vie di Romans Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
![Vie di Romans Chardonnay]()
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.