Sałatka arbuzowa z miętą i chrupiącą Prosciutto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj arbuza sałatkę z miętą i chrupiącą Prosciutto spróbować. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 4. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szalotki, oliwa z oliwek, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Grochowo-miętowa z chrupiącymi paskami prosciutto, Stosy cukinii i koziego sera ze świeżą miętą, orzeszkami piniowymi i chrupiącą Prosciutto, oraz Arbuz-Sałatka Prosciutto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. Ułóż prosciutto w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec do chrupkości, 8 do 10 protokół. Przyciąć i wyrzucić skórkę z arbuza.
Pokrój ciało w trójkąty o grubości 1/4 cala.
Umieść arbuza w serwowaniu potraw i posypać rzodkiewki, szalotki, mięta, i orzeszki ziemne.
Skropić sokiem z limonki i olejem. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Prosciutto rozbić na kawałki i posypać sałatkę przed podaniem.