Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty

Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty
Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 344 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka soli i pieprzu, vidalia, gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Arbuzowa Z Rumem I Miętą, Miętowa Sałatka Arbuzowa, oraz Sałatka arbuzowa z miętą.

Instrukcje

1
Pokrój miąższ z melona i pokrój na kawałki wielkości kęsa, usuwając i odrzucając nasiona, i odstaw na bok. Cebulę obrać i pokroić w krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
W małej misce, połączyć ocet, sól, pieprz, i ubijać, aż sól się rozpuści. Powoli ubijać oliwę z oliwek, kilka kropli na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać posiekaną miętę, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
W dużej misce, połączyć melon, cebula, i feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać sos na mieszaninę melona i wrzucić delikatnie, aż wszystko jest pokryte i równomiernie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
6
Dekoruj gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Aby służyć, podziel sałatkę między poszczególne talerze i udekoruj liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn