Sałatka Antipasto
Sałatka Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 15g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, salami, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Sałatka Antipasto, oraz Sałatka Antipasto.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę garścią lodu i wody. Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać fasolę i gotować do miękkości, ale nadal chrupiące, o 3 do 4 protokół.
Przenieś do lodowej kąpieli w celu ostygnięcia.
Fasolę odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie pokroić na 1-calowe kawałki.
W dużej misce do serwowania wymieszać fasolę, oliwki, czerwoną paprykę, cebulę, ser i salami. W oddzielnej misce ubijać w kolejności, czerwony ocet winny, cukier, olej i czarny pieprz, do smaku.
Wlać sałatkę, wrzucić i podawać.