Sałatka Annie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soczewicy, jęczmień perłowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka brokułowa Annie, Salsa Annie, oraz Księżniczka Annie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz soczewicę i bulion w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub tylko do momentu wchłonięcia cieczy, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać jęczmień i 2 3/4 szklanki wody; doprowadzić do duszenia. Gotować 18 minut lub do wchłonięcia płynu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Jęczmień
Bulion
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przenieść mieszaninę soczewicy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać cebulę i kolejne 5 składników (przez czosnek), dobrze mieszając, aby połączyć. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.