Sałata z sosem z gorącego boczku
Sałata z gorącym dressingiem bekonowym to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 10g tłuszczu i w sumie 134 kalorii. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, ocet z białego wina, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. 60 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałata z sosem z gorącego boczku, Sałatka Z Sałaty Z Dressingiem Bekonowym, oraz Sałatka z zwiędłej sałaty z dressingiem bekonowym.
Instrukcje
Jajko włożyć do rondla i zalać zimną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia; przykryj, zdejmij z ognia i odstaw jajko w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni.
Odcedź, pokrusz i odstaw na bok. Zachowaj nadmiar smaru.
Dodaj cebulę na patelnię z zarezerwowanym tłuszczem i gotuj do miękkości.
Dodaj boczek, ocet, wodę, cukier i sól. Wymieszaj i zagotuj.
Umieść sałatę w dużej misce.
Polej gorącym dressingiem i dobrze wymieszaj.
Udekoruj jajkiem i rzodkiewką.