Sautéed Swiss Chard

Sautéed Swiss Chard
Smażony szwajcarski Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, boczku szwajcarskiego, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski Smażony, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Sautéed Swiss Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń łodygi i twarde łodygi z boczniaka szwajcarskiego. Liście dokładnie umyć i rozerwać na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Umieścić w holenderskim piekarniku( nie dodawać wody); przykryć i gotować na średnim ogniu 4 do 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dobrze spuścić.
4
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; odcedzić na ręcznikach papierowych. Crumble i odstawić, zastrzegając drippings w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj szwajcarski chard na patelni; gotować na średnim ogniu 4 do 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełożyć do naczynia do serwowania.
7
Posypać octem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn