Sautéed Swiss Chard
Smażony szwajcarski Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, boczku szwajcarskiego, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski Smażony, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Sautéed Swiss Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi i twarde łodygi z boczniaka szwajcarskiego. Liście dokładnie umyć i rozerwać na kawałki wielkości kęsa.
Umieścić w holenderskim piekarniku( nie dodawać wody); przykryć i gotować na średnim ogniu 4 do 6 minut lub do miękkości.
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; odcedzić na ręcznikach papierowych. Crumble i odstawić, zastrzegając drippings w patelni.
Dodaj szwajcarski chard na patelni; gotować na średnim ogniu 4 do 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Przełożyć do naczynia do serwowania.
Posypać octem i boczkiem.