Pokrój liście na 1-calowe kawałki. W czajniku wrzącej wody gotować collards 15 minut i odsączyć w durszlaku, wyciskając nadmiar płynu z tyłu drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Czosnek mielony. W 12-calowej ciężkiej patelni rozgrzać masło i olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi i mieszać w czosnku, collards, i sól i pieprz do smaku. Smażyć mieszaninę collard, mieszając, aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Mżawka collards z sokiem z cytryny i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz