Sauteed Collard Greens

Sauteed Collard Greens

Instrukcje

1
Pokrój liście na 1-calowe kawałki. W czajniku wrzącej wody gotować collards 15 minut i odsączyć w durszlaku, wyciskając nadmiar płynu z tyłu drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Czosnek mielony. W 12-calowej ciężkiej patelni rozgrzać masło i olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi i mieszać w czosnku, collards, i sól i pieprz do smaku. Smażyć mieszaninę collard, mieszając, aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Mżawka collards z sokiem z cytryny i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Mięso MieloneMięso Mielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Drizzle collards with lemon juice and toss well.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Collard GreensCollard Greens
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn