Pokrój liście na 1-calowe kawałki. W czajniku wrzącej wody gotować collards 15 minut i odsączyć w durszlaku, wyciskając nadmiar płynu z tyłu drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Czosnek mielony. W 12-calowej ciężkiej patelni rozgrzać masło i olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi i mieszać w czosnku, collards, i sól i pieprz do smaku. Smażyć mieszaninę collard, mieszając, aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Mżawka collards z sokiem z cytryny i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Collard Greens
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso Mielone
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)