Saucy Green Bean Bake to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 142 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, pimientos, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Classic Green Bean Bake, Green Bean 'N' CORN Bake, oraz Chicken & Green Bean Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać fasolkę szparagową; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
Przenieś do nie powiększonego 1-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
4
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć cebulę, zielony pieprz i czosnek na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
świeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Posypać fasolą. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)
6
Piec, odsłonięty, przez 3-5 minut lub do rozpuszczenia sera.