Sardynki słodko-kwaśne: Sarde w Agrodolce

Sardynki słodko-kwaśne: Sarde w Agrodolce
Sardynki słodko-kwaśne: Sarde w Agrodolce to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ocet winny, cebulę, rodzynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowane sardynki / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Słodko-kwaśna mała cebula (cipolline w Agrodolce) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść olej na dużej patelni i podgrzej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i smaż, aż cebula będzie miękka i przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj pomidory, sól i płatki chile i gotuj na średnim ogniu bez przykrycia, 6 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj ocet, cukier, rodzynki i orzeszki piniowe i gotuj, mieszając, kolejne 2 minuty. Zmniejsz ogień do średniego i dodaj rybę w jednej warstwie, jeśli to możliwe. Podlać sosem i gotować pod przykryciem przez 7 minut. Odkrywaj i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn znacznie się zmniejszy, a ryba znajdzie się w gęstym, aromatycznym sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn