Sardynki słodko-kwaśne: Sarde w Agrodolce to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ocet winny, cebulę, rodzynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowane sardynki / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Słodko-kwaśna mała cebula (cipolline w Agrodolce) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść olej na dużej patelni i podgrzej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i smaż, aż cebula będzie miękka i przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pomidory, sól i płatki chile i gotuj na średnim ogniu bez przykrycia, 6 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj ocet, cukier, rodzynki i orzeszki piniowe i gotuj, mieszając, kolejne 2 minuty. Zmniejsz ogień do średniego i dodaj rybę w jednej warstwie, jeśli to możliwe. Podlać sosem i gotować pod przykryciem przez 7 minut. Odkrywaj i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn znacznie się zmniejszy, a ryba znajdzie się w gęstym, aromatycznym sosie.