Piwne sardynki z majonezem Wasabi to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 931 kalorii, 41g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, sardynki, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piwo-kalmary z majonezem czosnkowo-cytrynowym, Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym, oraz Chipsy do squasha z majonezem cytrynowym.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj piwo, masło i żółtka, mieszając mieszaninę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Masło
Piwo
3
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; rozgrzać olej do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Sardynki zanurzyć w cieście; smażyć, kilka na raz, 2 minuty lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Dobrze spuścić.
6
Wymieszać proszek wasabi i 1 łyżkę wody; wymieszać z majonezem.