Sardynka bánh mì

Sardynka bánh mì
Sardynka bánh mì może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 1306 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz całkowity czas: minuty, cukier, grubą marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sardynka Konserwowa Banh Mi, {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the.

Składniki

1Bagietka 24-calowaBagietka 24-calowa2Plastrybagietkę na 4 (6-calowe) sekcje i o połowę każdą wzdłużbagietkę na 4 (6-calowe) sekcje i o połowę każdą wzdłuż3Na każdej z 4 połówek bagietki rozprowadzić 1 łyżeczkę majonezu i pół łyżki pasztetuNa każdej z 4 połówek bagietki rozprowadzić 1 łyżeczkę majonezu i pół łyżki pasztetu1łyżka czerwony ocet winny1. W dużej misce, wymieszać 1 szklankę ciepłej wody, ocet, cukier i sól do rozpuszczenia. Dodaj marchew i daikon i marynuj przez około 1 godzinę (lub dłużej, do 2 dni, dla większego smaku)1. W dużej misce, wymieszać 1 szklankę ciepłej wody, ocet, cukier i sól do rozpuszczenia. Dodaj marchew i daikon i marynuj przez około 1 godzinę (lub dłużej, do 2 dni, dla większego smaku)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweobrane i grubo starte marchewkiobrane i grubo starte marchewki1Ogórek perski lub Japoński, cienko pokrojony na 1/8 calaOgórek perski lub Japoński, cienko pokrojony na 1/8 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweobrany i grubo starty daikonobrany i grubo starty daikon1pęczkiświeża kolendra z dołączonymi łodygamiświeża kolendra z dołączonymi łodygami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście świeżej miętyluźno zapakowane liście świeżej mięty370Każda porcja: kalorie; 17 gramów białka; 44 gramy węglowodanów; 4 gramy błonnika; 14 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 81 mg. cholesterolu; 1390 mg. sódKażda porcja: kalorie; 17 gramów białka; 44 gramy węglowodanów; 4 gramy błonnika; 14 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 81 mg. cholesterolu; 1390 mg. sód2całe jalapeños, cienko pokrojonecałe jalapeños, cienko pokrojone4Batoniki toffi Heath2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapasztet z wątróbki wieprzowejpasztet z wątróbki wieprzowej4krewetki i żyłkiUwaga: od Diane Cu i Todda PorteraUwaga: od Diane Cu i Todda Portera23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4Dodaj 1 do 2 całe sardynki do każdej kanapki. Rozgnieść sardynki, rozłożyć rybę na bagietce widelcemDodaj 1 do 2 całe sardynki do każdej kanapki. Rozgnieść sardynki, rozłożyć rybę na bagietce widelcem4krewetki i żyłkiSos sojowy do smakuSos sojowy do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.puszki sardynek w sosie pomidorowympuszki sardynek w sosie pomidorowym20Całkowity czas: minuty, plus czas marynowania warzyw. Japońskie ogórki znajdują się na Japońskich rynkach, w tym Marukai i MitsuwaCałkowity czas: minuty, plus czas marynowania warzyw. Japońskie ogórki znajdują się na Japońskich rynkach, w tym Marukai i Mitsuwa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn