Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts
Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts is a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, zmielony imbir, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Muhammara, Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto, oraz Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans z Fontiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Włóż orzechy do miski i dodaj białko. Wrzucić do płaszcza orzechy równomiernie.
W innej misce, wymieszać razem brązowy cukier, sól, kminek, cynamon, cayenne, i imbir.
Dodaj mieszankę przypraw do orzechów i wrzucić ponownie do płaszcza równomiernie.
Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem. Zeskrobać orzechy na przygotowaną patelnię i rozprowadzić w jednej warstwie.
Piec, mieszając często rozbić wszelkie grudki, aż orzechy są lekko tosty, 15-20 minut. Za pomocą szpatułki przenieś nakrętki na talerz i rozprowadź je w jednej warstwie do ostygnięcia. Pozostaw piekarnik na I REZERWY pergamin wyłożone blachy do pieczenia.
Posmaruj plastry boczku syropem klonowym i ułóż w jednej warstwie na zarezerwowanej blasze do pieczenia.
Piec, obracając raz, aż ostre z obu stron, o 20 minut w sumie.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Ostudzić, a następnie rozbić na małe kawałki. W misce do serwowania, wrzucić razem boczek i tosty orzechy, a następnie podawać.