Santa Fe Peach and Mango Cobbler
Santa Fe Peach and Mango Cobbler wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 191 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinię, mieszankę ciasta kukurydzianego, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Santa Fe Peach and Mango Cobbler, Placek Brzoskwiniowy Z Mango, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń.
Instrukcje
W misce, połączyć owoce, jalapeno, cukier, skrobia kukurydziana, i cynamon. Wymieszać do herbu i pozostawić na 1 godzinę.
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. W misce, wymieszać razem 1/4 szklanki masła i słodkie ciasto kukurydziane wymieszać widelcem, aż crumbly. Odstawić.
Miejsce pozostałe 1/4 masło puchar w 10-calowy patelni żeliwnej (lub inny patelnia odporna na piekarnik) i ustawić na gorącym grillu. Gdy masło się stopi, dodaj mieszankę owoców. Wymieszać, aby połączyć.
Posypać mieszaninę ciasto kukurydziane na pokrycie thefruit. Przykryć grill i gotować 20 minut lub aż mieszanina jest bulgotanie i karmelizowane na brzegach patelni.
Wyjąć z grilla i ostudzić.
Podawać na ciepło z gałką lodów lub odrobiną bitej polewy.
INDOOR: przygotuj mieszankę owoców zgodnie z zaleceniami. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko spryskaj 4 ramekiny sprayem do gotowania; odstawić. Przygotować mieszankę do polewania kukurydzy zgodnie z zaleceniami. Łyżka mieszanki owoców do przygotowanych ramekins i posypać mieszaniną kukurydzy polewa.
Piec przez 45 minut lub aż mieszanina będzie bulgotać.
Służyć zgodnie z zaleceniami.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.