Sangria Z Owoców Pestkowych
Need a bezglutenowy i bezmleczny napój? Sangria z owoców pestkowych może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 291 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka moreli, śliwek, likieru z kwiatu czarnego bzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sangria z owoców pestkowych, Owoce Pestkowe Sangria, oraz Letnie Owoce Pestkowe Sangria.
Instrukcje
Owoce pestkowe obrać ze skórki.Połówki, pit, i grubo posiekać.
Ułożyć posiekane owoce w mini blenderze, dodać sok z cytryny. Purée untilsmooth.
Przelej do dużego dzbana lub słoika.
Dodać likier z kwiatu różowego i czarnego bzu do przecieru owocowego w dzbanku; zeskrobać nasiona z fasoli waniliowej; dodać fasolę. Owoce pestkowe połówki i pitall.
Pokrój owoce, z wyjątkiem wiśni, w kliny 1/2".
Dodaj wszystkie owoce do dzbanka. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Napełnij szklanki lodem; wlej sangrię i owoce, aby napełnić szklanki 2/3 pełne. Wierzch z zimną wodą. Wymieszać i podawać.