Sangria Panna Cotta

Sangria Panna Cotta
Przepis Sangria Panna Cottan jest gotowy w około 3 godziny i 55 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj mango panna cotta, jak zrobić Wegetariańskie Mango panna cotta, Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), oraz Panna Cotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń szeroki, 2-calowy pasek skórki z 1 pomarańczy za pomocą noża do parowania. Skórkę z drugiej pomarańczy drobno zetrzeć i odstawić. Obieramy i segmentujemy obie pomarańcze, przykrywamy i przechowujemy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Połącz wino, 5 łyżek cukru, miód, laskę cynamonu i pas skórki pomarańczowej w małym rondlu. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 filiżanki, o 40 protokół. Wyrzucić cynamon i skórkę i całkowicie schłodzić wino. Odstawić 1/2 szklanki do porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
RedukcjaRedukcja
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Połączyć mleko z pozostałymi 2 łyżkami cukru w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Posypać żelatyną i odstawić, niezakłócony,
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
5
aż żelatyna zmięknie, około 4 minut. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż żelatyna i cukier się rozpuszczą (nie gotować); ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Ubij 1 szklankę wina, startą skórkę pomarańczową i jogurt, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
RedukcjaRedukcja
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wlać do sześciu 6-uncji ramekins lub słoików, przykryć i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Tuż przed podaniem, rdzeń i drobno pokroić jabłko, a następnie wrzucić z zarezerwowanych segmenty pomarańczowe. Zanurz dno każdego ramekina w ciepłej wodzie, aby się poluzować. Każdą pannę cottę odwrócić na talerz, skropić reserved Wine reduction i ułożyć owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Fot. Ngoc Minh Ngo
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn