Sangria Panna Cotta

Sangria Panna Cotta
Przepis Sangria Panna Cottan jest gotowy w około 3 godziny i 55 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj mango panna cotta, jak zrobić Wegetariańskie Mango panna cotta, Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), oraz Panna Cotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń szeroki, 2-calowy pasek skórki z 1 pomarańczy za pomocą noża do parowania. Skórkę z drugiej pomarańczy drobno zetrzeć i odstawić. Obieramy i segmentujemy obie pomarańcze, przykrywamy i przechowujemy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połącz wino, 5 łyżek cukru, miód, laskę cynamonu i pas skórki pomarańczowej w małym rondlu. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 filiżanki, o 40 protokół. Wyrzucić cynamon i skórkę i całkowicie schłodzić wino. Odstawić 1/2 szklanki do porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
RedukcjaRedukcja
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Połączyć mleko z pozostałymi 2 łyżkami cukru w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Posypać żelatyną i odstawić, niezakłócony,
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
5
aż żelatyna zmięknie, około 4 minut. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż żelatyna i cukier się rozpuszczą (nie gotować); ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Ubij 1 szklankę wina, startą skórkę pomarańczową i jogurt, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
RedukcjaRedukcja
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Wlać do sześciu 6-uncji ramekins lub słoików, przykryć i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Tuż przed podaniem, rdzeń i drobno pokroić jabłko, a następnie wrzucić z zarezerwowanych segmenty pomarańczowe. Zanurz dno każdego ramekina w ciepłej wodzie, aby się poluzować. Każdą pannę cottę odwrócić na talerz, skropić reserved Wine reduction i ułożyć owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Fot. Ngoc Minh Ngo
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn