San Francisco Cioppino

San Francisco Cioppino
San Francisco Cioppino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 47g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, bulion rybny, małże w skorupie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to San Francisco Cioppino, Cioppino W Stylu San Francisco, oraz CHUDY SAN FRANCISCO CIOPPINO.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim 5-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, czosnek i pietruszkę gotować w oleju 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wymieszać w całości i duszone pomidory, sos pomidorowy, wino, bazylia i pieprz, rozbijając pomidory widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Wróć do wrzenia. Wymieszać w małże i halibut; przykryć i dusić na średnim ogniu 4 do 6 minut lub aż muszle Małży otworzyć i ryby płatki łatwo widelcem. Mieszać w krewetki; przykryć i dusić, aż krewetki są różowe i firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Wymieszać z krabem. Gotować na wolnym ogniu odkryte około 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
6
Podawać z chlebem do zanurzenia w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn