San Antonio Chicken Roll Ups
San Antonio Chicken Roll Ups to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 188 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz boczek, piersi z kurczaka, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, Zamrażarka Lasagna Roll Ups, oraz Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szaszłyki moczyć w wodzie przez 1 godzinę.
Wbij piersi między 2 kawałki folii. Powinien mieć około 1/4 cala grubości.
Posypać solą, pieprzem i czosnkiem w proszku po obu stronach.
Ser pokroić w paski, aby pasowały wzdłuż na piersi. Umieść kawałek jalapeno obok kawałka sera.
Zwiń pierś od dołu i ustaw ją z zakładką w dół. Zawiń cały kawałek boczku wokół końców, aby utrzymać ser w trakcie gotowania. Nałóż nasączony drewniany szpikulec.
Grilluj na średnim ogniu, aż skończysz.