Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake
Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos karmelowy, lody vanillan, sos czekoladowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łaknienie > Girl Scout Thin Mint Mini placki Plus Girl Scout Cookie s, Domowe Ciasteczka Harcerskie: Samoas, oraz Domowe Samoas Girl Scout Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-calowy okrągły, 1-calowy-głębokie ciasto patelni z folii, upewniając się, że plastik jest schowany na boki patelni i pozostawiając co najmniej 2-calowy zwis ze wszystkich stron. Napełnij dno patelni około 1/3 grubo posiekanych ciasteczek, układając je tak, aby leżały płasko na patelni tortowej (w "skorupie"będą małe luki).
W dużej misce połącz pozostałe posiekane ciasteczka z lekko zmiękczonymi lodami waniliowymi, składając, aby włączyć ciasteczka do lodów. Łyżka lodów na wierzchu ciasteczka na patelni, pakując go w dół do skorupy cookie. Użyj noża, aby równomiernie rozłożyć lody i wygładzić wierzch. Naciśnij plastikową folię bezpośrednio na powierzchni lodów, a następnie owinąć całą patelnię w podwójną warstwę folii i zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny lub przez noc. Zrób z wyprzedzeniem: ciasto lodowe można przygotować z wyprzedzeniem, zapakować w podwójną warstwę folii i zamrozić do 2 dni.
W małym rondlu na małym ogniu rozgrzej sos karmelowy. W drugim małym rondlu na małym ogniu rozgrzej sos czekoladowy.
Wyjmij ciasto lodowe z zamrażarki i usuń podwójną warstwę folii z tworzywa sztucznego, wraz z folią prasowaną na powierzchni lodów. Używając zwisającej folii, która układa patelnię, ostrożnie podnieś ciasto z patelni i umieść je na dużym talerzu lub półmisku.
Umieść drugą dużą płytkę na wierzchu ciasta, a następnie odwróć ciasto, usuń pierwszą płytkę i zdejmij plastikową folię.
Umieść oryginalny duży talerz lub talerz na wierzchu ciasta i odwróć go po raz ostatni, aby skórka z ciastka była na dnie. Za pomocą 2 małych łyżek, skropić sosy czekoladowe i karmelowe na ciasto lodowe.