Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake

Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake
Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos karmelowy, lody vanillan, sos czekoladowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łaknienie > Girl Scout Thin Mint Mini placki Plus Girl Scout Cookie s, Domowe Ciasteczka Harcerskie: Samoas, oraz Domowe Samoas Girl Scout Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 9-calowy okrągły, 1-calowy-głębokie ciasto patelni z folii, upewniając się, że plastik jest schowany na boki patelni i pozostawiając co najmniej 2-calowy zwis ze wszystkich stron. Napełnij dno patelni około 1/3 grubo posiekanych ciasteczek, układając je tak, aby leżały płasko na patelni tortowej (w "skorupie"będą małe luki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
2
W dużej misce połącz pozostałe posiekane ciasteczka z lekko zmiękczonymi lodami waniliowymi, składając, aby włączyć ciasteczka do lodów. Łyżka lodów na wierzchu ciasteczka na patelni, pakując go w dół do skorupy cookie. Użyj noża, aby równomiernie rozłożyć lody i wygładzić wierzch. Naciśnij plastikową folię bezpośrednio na powierzchni lodów, a następnie owinąć całą patelnię w podwójną warstwę folii i zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny lub przez noc. Zrób z wyprzedzeniem: ciasto lodowe można przygotować z wyprzedzeniem, zapakować w podwójną warstwę folii i zamrozić do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Ciasto Z CiasteczkamiCiasto Z Ciasteczkami
Pliki CookiePliki Cookie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małym rondlu na małym ogniu rozgrzej sos karmelowy. W drugim małym rondlu na małym ogniu rozgrzej sos czekoladowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Sos KarmelowySos Karmelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjmij ciasto lodowe z zamrażarki i usuń podwójną warstwę folii z tworzywa sztucznego, wraz z folią prasowaną na powierzchni lodów. Używając zwisającej folii, która układa patelnię, ostrożnie podnieś ciasto z patelni i umieść je na dużym talerzu lub półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
5
Umieść drugą dużą płytkę na wierzchu ciasta, a następnie odwróć ciasto, usuń pierwszą płytkę i zdejmij plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Umieść oryginalny duży talerz lub talerz na wierzchu ciasta i odwróć go po raz ostatni, aby skórka z ciastka była na dnie. Za pomocą 2 małych łyżek, skropić sosy czekoladowe i karmelowe na ciasto lodowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiasteczkamiCiasto Z Ciasteczkami
CzekoladaCzekolada
LodyLody
KarmelKarmel
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn