Salsa żurawinowa Grammy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d 'oeuvre, więc spróbuj Grammy' s Cranberry Salsan. Ten bezglutenowy, cały 30 i wegański przepis serwuje 10 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Jeśli masz żurawinę, koncentrat soku pomarańczowego, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szarlotka bez skórki Grammy, Chleb jabłkowy Grammy Welch, oraz Restauracje w pobliżu Grammie Bea ' s New England Boiled Dinner podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mrożony koncentrat soku pomarańczowego, żurawinę, żółtą paprykę, czerwoną paprykę chile, czerwoną cebulę, czosnek, kolendrę i nasiona kminku razem w naczyniu do serwowania. Mieszać, aby połączyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Mexican działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Srebrna Etykieta Pinot Noir ma jasny rubinowy kolor i ujawnia kuszące Perfumy czerwonych śliwek, kwiatów i słodkich przypraw. Obfite smaki czarnej wiśni, ciemnej porzeczki i truskawek wypełniają pluszowe podniebienie, podczas gdy nuty drzewa sandałowego kontynuują miękkie, eleganckie wykończenie.