Świeże warzywa Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka fioletowy cebula, cukinia, ocet winny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Spróbuj Salsa Ze Świeżych Warzyw, Warzywne Quesadillas ze świeżą salsą, oraz Grillowana Miecznik Z Salsą Ze Świeżych Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki wymieszać w misce, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.