Salsa Z Pieczonych Pomidorów I

Pieczony Salsan z pomidorów i może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 137 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 249 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka rzymskich pomidorów, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Z Pieczonych Pomidorów (Salsan Asada), oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim naczyniu do pieczenia, miejsce roma (śliwka) pomidory, czosnek, cebula i papryka jalapeno chile.
Sprawdzanie często, broil 5 do 10 minut, lub do zewnętrznych warzyw są zwęglone.
Usunąć i wyrzucić rdzenie pomidora, łodygi jalapeno i skórki czosnku.
W robocie kuchennym grubo posiekaj zwęglone warzywa.
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z kminkiem, solą, sokiem z limonki i kolendrą.