Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Salsa z pieczonych pomidorów może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na $7.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, czosnek, pieprz jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Z Pieczonych Pomidorów (Salsan Asada), oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.