Salsa z Nektarynką i rzodkiewką

Salsa z Nektarynką i rzodkiewką
Przepis nektarynka i rzodkiewka Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Z Kurczakiem, Nektarynką I Rzodkiewką Z Sosem Musztardowym, Salsa Nektarynkowa, oraz Łosoś Z Salsą Nektarynkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce; dobrze wrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Pozostawić mieszaninę salsy 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn