Salsa z mango i papryką

Salsa z mango i papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mango-and-bell Pepper Salsan spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Papryka, Mango i czerwona cebula kurczak, Grillowany Kurczak Z Mango, Papryką I Awokado, oraz Snapper Z Salsą Z Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, rzucając delikatnie do herbu.
2
* 1 szklanka posiekanego, schłodzonego mango może być zastąpiona świeżym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia7
Magazyn