Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Black Bean Salsan spróbować. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 131 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, cebulę, kukurydzę z kernela i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, 1-2-3 Black Bean Salsa Dip, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w dużej misce. Przykryć i schłodzić przez noc. Smak i dodać sól, pieprz lub więcej soku z limonki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Podawać z chipsami tortilla jako przystawką, lub z grillowaną piersią kurczaka jako posiłkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Puszki Kukurydzy
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)