Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Salsa z czarnej fasoli może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, pomidorów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, 1-2-3 Black Bean Salsa Dip, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Połączyć czarną fasolę, pomidor i pozostałe składniki; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.