Salsa z ananasem i czarną fasolą

Salsa z ananasem i czarną fasolą
Przepis ananas i czarna fasola Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 136 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz fasolę, grubą sól, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Salsa ananasowa z czarną fasolą i Mango, Burrito z kurczakiem i czarną fasolą z salsą ananasową z awokado, oraz Pikantne Burgery z czarnej fasoli z ananasem awokado Salsa.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn