Salsa Verde Sałatka kukurydziano-fasolowa
Sałatka z kukurydzy i fasoli Salsa Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, liście kolendry, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Sałatka salsa z zielonej fasoli i kukurydzy, Salsa Verde Corn Chip Pie, oraz Kurczak i kukurydza Tostadas z Salsa Verde.
Instrukcje
Wymieszać salsę, pieprz, kukurydza, fasola, mango i kolendra w średniej misce.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Santa Margherita Sparkling Rose]()
Santa Margherita Sparkling Rose
Eleganckie perfumy truskawek i cytrusów prowadzą do atrakcyjnego podniebienia z mieszanymi owocami jagodowymi, które pozostają na finiszu. To wino jest wspaniałe samo w sobie i dobrze pasuje do pikantnych przystawek, złożonych dań z owoców morza i wszystkiego, co pikantne. Elegancki mus odświeży Twoje podniebienie na następny kęs, a kontrastowanie bąbelków czymś miękkim lub kremowym może podnieść twój następny posiłek. Otwórz butelkę wraz z sufletem z koziego sera, przegrzebki z pieczonym czosnkiem i pesto lub wolno gotowane pikantne czerwone curry z kurczaka. Przynosi również wspaniały blask do świątecznego brunchu lub ulubionego bogatego deseru. Mieszanka: 55% Chardonnay, 40% Glera i 5% Malbec